Žena muža napala kosilicom jer joj je vino izlio u sudoper. Uhićena je

Objavljeno, 16. siječnja 2024. Crna kronika
# Foto: YOUTUBE screenshot / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s tekstom i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

Žena je uhićena nakon što je motornom kosilicom napala supruga jer joj je izlio vino u sudoper.

Prema presudi, sve se dogodilo u studenom oko 23 sata u stanu u Zagrebu, u kojem je žena počinila psihičko nasilje u obitelji na štetu supruga.

“Nakon što je isti izlio pola litre vina u sifon kako bi ju spriječio u daljnjem konzumiranju, pobacala je prekrivače kroz prozor na ulicu, potom izašla iz stana i vratila se s motornom kosilicom flaksericom.

Njome je udarila po zidu i televizoru, zamahnula prema prozoru i pritom vrijeđala muža govoreći mu da je ‘je*ena kučka’ te izgovarajući mu ‘je*em ti mater’. To je kod njega prouzročilo strah i uznemirenost, pa je pozvao policiju”, navodi se u presudi.

Mora platiti kaznu od 260 eura od koje joj se oduzima 80 eura jer je dva dana bila u policijskom pritvoru. Udaljena je iz zajedničkog kućanstva na tri mjeseca, a samo u pratnji policije može doći po svoje osobne stvari.

“Okrivljenici se izriče i zaštitna mjera obveznog liječenja ovisnosti o alkoholu u trajanju do jedne godine”, odlučila je prekršajna sutkinja. Presuda je odmah postala pravomoćna jer su svi odrekli prava na žalbu.


Tagovi: FLAKSERICA IZLIO VINO KOSILICA NAPALA MUžA UHIćENA

NEDAVNO OBJAVLJENO