Željko Lacković na izbore ide s Domovinskim pokretom

Objavljeno, 22. ožujka 2024. Vijesti
# Foto: ARHIV / Željko Lacković
AUTOR
Redakcijski tekst

Đurđevački političar Željko Lacković, čelnik istoimene stranke, u 4. izbornoj jedinici izlazi na izbore u koaliciji s Domovinskim pokretom.

Potvrdio je to sam Lacković za Hinu u petak. On već mjesecima najavljuje da okuplja nezavisne gradonačelnike i načelnike po Hrvatskoj s kojima je zajedno htio na izbore. Nakon što to nije uspio, bacio sa ne okupljanje nezavisnih u četvrtoj, podravsko-slavonskoj jedinici.

No, očito mu ni to nije uspjelo, pa se priklonio Domovinskom pokretu za kojeg vjeruje da njemu osobno može donijeti saborski mandat. Što je u konačnici i jedini Lackovićev cilj.

Lacković je 2016. u Sabor ušao s Bandićeve liste te je bio dio Plenkovićeve koalicijske većine. Njegovu političku karijeru najviše je obilježio dan glasanja o povjerenju ministru Zdravku Mariću.

Tada je Željko Lacković bio presudan 76. glas u Saboru koji je spasio Marića i Plenkovićevu Vladu. Danas je Lacković čelnik stranke Nezavisna lista Željka Lackovića i predsjednik Gradskog vijeća Đurđevca. U stvarnosti, on je apsolutni vladar Đurđevca.


Tagovi: DOMOVINSKI POKRET IZBORI žELJKO LACKOVIć

NEDAVNO OBJAVLJENO