LACKOVIĆ: 'PERJANICE BIVŠE PARTIJE'

Bandićev zastupnik ničim izazvan oštro napao koalicijske partnere iz HDZ-a

Objavljeno, 05. svibnja 2019. Vijesti
# Foto: Grad Đurđevac (Lacković s počasnim građaninom Đurđevca Bandićem)
AUTOR
Redakcijski tekst

Bandićev saborski zastupnik Željko Lacković sinoć je na svojoj Facebook stranici neočekivano oštro kritizirao HDZ-ovu kandidatkinju za EU parlament Sunčanu Glavak i nositelja SDP-ove liste Tonina Piculu. Povod prilično oštrom statusu bio je njihov jučerašnji posjet Koprivnici u sklopu izborne kampanje

“Glavak i Picula u Koprivnici. Sramotno predstavljanje za EU izbore kandidata perjanica bivše Partije! Glavak zbori neistine o nekakvoj cesti od Zagreba do Koprivnice u društvu župana Korena koji je to postao i uz pomoć Sanadera, Karamarka i Plenkovića. A Picula, sram ga bilo, nema pojma o Podravini, niti ju je ikad spomenuo. Bambino kup za odrasle Podravce na povodcu”, napisao je đurđevački zastupnik Lacković.

Time se referirao na jučerašnju izjavu Sunčane Glavak koja je o brzo cesti rekla sljedeće: “Cesta od Križevaca do Koprivnice je riješena stvar i mislim da to puno znači za ovaj kraj”. Picula o tome nije govorio, pa ostaje nejasno što mu je Lacković najviše zamjerio.

S obzirom da je Lacković dio Plenkovićeve parlamentarne većine, mnogi politički akteri ostali su iznenađeni njegovim napadom na HDZ-ovu kandidatkinju. Šuška se kako bi to moglo imati veze sa zatopljavanjem odnosa između Lackovića i zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića, što je ‘okrunjeno’ i nedavnim proglašavanjem Bandića počasnim građaninom Đurđevca.


Tagovi: FACEBOOK SUNCANA GLAVAK TONINO PICULA ZELJKO LACKOVIC

NEDAVNO OBJAVLJENO