Željka napravila rusvaj u pošti zbog reda na šalteru: ‘Kurva mala, kobila, majmun’!

Objavljeno, 28. ožujka 2023. Crna kronika
# Foto: HRVATSKA POŠTA / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Željka (55) poglašena je krivom i osuđena zbog nereda kojeg je počinila u poštanskom uredu u Đurđevcu u siječnju oko 13.55 sati.

Prema presudi, ona je u poštanskom uredu “narušavala javni red i mir na način da je vikala i galamila na Dubravku (37) iz Đurđevca vrijeđajući je pogrdnim riječima: ‘Govno, pi*ka ti materina’ i slično, smatrajući da je stala u red ispred nje”.

“Kad je djelatnica Hrvatske pošte Petra (26) opomenula okrivljenu da prestane s narušavanjem javnog reda i mira, ista je počela vikati i galamiti na Petru vrijeđajući je riječima: ‘Boli te ku*ac, kurva mala, kobila, smeće, majmun’ i drugo.

Okrivljena je vikala i na drugu djelatnicu Božicu (52), riječima: ‘Šta ćeš ti koji ku*ac meni govoriti šta ja trebam popuniti’ jer joj je Božica rekla da je potrebno popuniti obrazac. Time je počinila prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira”, navodi se u presudi.

Sudac je Željku kaznio sa 60 eura za remećenje javnog reda i mira te mora platiti 15 eura troškova prekršajnog postupka. Presuda je nepravomoćna i Željka se na nju može žaliti.


Tagovi: đURđEVAC NERED POšTA

NEDAVNO OBJAVLJENO