IZLETJELI S CESTE

Zbog neiskustva 19-godišnjeg vozača mladići stradali u prometnoj nesreći

Objavljeno, 19. lipnja 2020. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Četvorica mladića u dobi od 18 do 22 godine bili su u automobilu koji je izletio s ceste i nekoliko se puta prevrnuo te je potpuno uništen.

Putnici na stražnjim sjedalima ispali su iz vozila jer nisu bili vezani i odmah su prebačeni u bolnicu: 22-godišnjak je teško, a 20-godišnjak nešto lakše ozlijeđen.

Automobil vw golf je u četvrtak oko 12.10 sati vozio 19-godišnjak na cesti između Grubišnog Polja i Veike Barne. Na suvozačevu mjestu sjedio je vlasnik golfa, 18-godišnji mladić koji je prijatelju dao vozilo da ga isproba.

“Izlaskom iz desnog blagog zavoja, zbog neprilagođene brzine, na ravnom dijelu ceste izgubio je nadzor nad vozilom te je prešao na suprotni kolnički trak.

Nakon toga je sletio na zelenu površinu izvan kolnika gdje se vozilo više puta prevrnulo po poprečnoj osi te se zaustavilo.

Vozač koji nije bio pod utjecajem alkohola i suvozač koristili su sigurnosni pojas, dok putnici na stražnjim sjedalima nisu, zbog čega su u prevrtanju ispali iz vozila.

Protiv 19-godišnjeg vozača koji je skrivio ovu prometnu nesreću slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu”, naveli su u petak iz Policijske uprave u Bjelovaru.


Tagovi: MLADIćI PROMETNA STRADALI

NEDAVNO OBJAVLJENO