NOVI PODACI STOŽERA

Zaražena nova tri štićenika Doma za starije u Koprivnici

Objavljeno, 15. travnja 2020. Vijesti
# Foto: DANICA.HR / Dom za starije u Koprivnici
AUTOR
Redakcijski tekst

Na području Koprivničko-križevačke županije zabilježena su tri nova slučaja oboljenja COVID-19 infekcijom čime je ukupan broj oboljelih od početka pojave koronavirusa porastao na 28.

Riječ je o štićenicima, kontaktima oboljelih osoba iz Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica, koji su prilikom prvog testiranja uzoraka bili negativni, a nakon ponovnog testiranja utvrđeni su pozitivni nalazi COVID-19 infekcije.

Štićenici su iz izolacije u prostorijama Doma za starije i nemoćne prebačeni u koprivničku Opću bolnicu, navode u srijedu u Županijskom stožeru.

Danas su protekom potrebnog roka od 28 dana te nakon ponovnog negativnog epidemiološkog nalaza, potvrđena i dva nova slučaj izlječenja COVID-19 infekcije. Ukupan broj osoba izliječenih od koronavirusa na području Koprivničko-križevačke županije je porastao na tri slučaja. 

Iz koprivničke OB „Dr. Tomislav Bardek“ danas je u kućnu samoizolaciju pušten  pacijent koji je bio hospitalizirana zbog COVID-19 infekcije.

Dobrog je zdravlja i bez simptomate je uz liječničke upute pušten na nastavak kućnog liječenja uz strogo pridržavanje svih propisanih mjera i pravila samoizolacije.

U koprivničkoj bolnici trenutno su hospitalizirane četiri osobe pozitivne na koronavirus.


Tagovi: DOM ZA STARIJE šTIćENICI ZARAžENI

NEDAVNO OBJAVLJENO