Zanimljivo imenovanje: vlasnik i direktor moćne tvrtke ušao u upravu Slavena

Objavljeno, 01. srpnja 2022. Vijesti
# Foto: FACEBOOK / Renato Radić, vlasnik bjelovarske Prime
AUTOR
Redakcijski tekst

Član izvršnog odbora HNS-a i bivši klupski direktor Robert Markulin novi je predsjednik koprivničkoga nogometnog prvoligaša, odlučeno je na skupštini NK Slavena Belupa u četvrtak.

Na toj je dužnosti zamijenio Hrvoja Kolarića, koji se nakon odlaska s dužnosti predsjednika uprave Belupa povukao i s pozicije u Slavenu.

Izabrana je i nova uprava Slavena Belupa u koju su ušla mnoga zanimljiva imena, među njima i Renato Radić, vlasnik i direktor moćne bjelovarske industrije namještaja Prima grupe. Radić je, inače, jedini član klupske uprave koji ne dolazi s područja Koprivničko-križevačke županije.

Novi klupski predsjednik Robert Markulin i bivši Hrvoje Kolarić / Foto: NK Slaven Belupo

A tu su i poznati koprivnički odvjetnik Krunoslav Kunštić, dožupan Ratimir Ljubić, direktor đurđevačke Bistre Krešimir Habijanec, menadžer Carlsberga Dario Bodulica, prorektor Sveučilišta Sjever Mario Tomiša, direktor moćne međimurske tvrtke u američkom vlasništvu Legget&Platt Davor Gečić,

Novu klupsku upravu će, uz spomenute ljude, činiti Podravkin menadžer Marinko Beljo, član uprave Komunalca Goran Međurečan, poznati koprivnički poduzetnik Darko Martinušić, poduzetnik Josip Sulimanec, bivši nogometaš Dejan Šomoci i bivši direktor Komunalca Josip Pobi.

U novi Nadzorni odbor ušli su Zoran Gošek, Sanda Mikačić, Tamara Bali, Antun Havaić i Franjo Kolar. Mandat članova Uprave i Nadzornog odbora traje četiri naredne godine, priopćeno je iz Kluba.


Tagovi: PRIMA RENATO RADIć ROBERT MARKULIN SLAVEN BELUPO

NEDAVNO OBJAVLJENO