Vozačica teško pretukla jedva pokretnu bakicu jer je sporo prelazila cestu

Objavljeno, 20. svibnja 2022. Crna kronika
# Foto: DANICA.HR / ILUSTRACIJA / Fotografija nema baš nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Marijana (38) je brutalno izudarala slabo pokretnu staricu (78) jer je prelazila cestu u trenutku dok je nailazila vozilom.

Nesretna starica teško je ozlijeđena i odmah je završila u zagrebačkoj bolnici na kompliciranoj operaciji.

Prema riječima tužiteljstva, Marijana je kazneno djelo počinila “prema osobi visoke starosne dobi, nedvojbeno i golim okom vidljivog težeg zdravstvenog stanja s obzirom je oštećena hodala sa štapom”.

“Vozačica očito nije kontrolirala svoje emocije šoka i bijesa uslijed kojih je zaustavila vozilo, a potom izašla iz njega i umjesto da utvrdi treba li eventualno oštećenoj kakva pomoć, ona ju verbalno, a potom i fizički napada istrgnuvši joj štap za hodanje.

Štapom ju je nekoliko puta udarila po cijelom tijelu, a potom ju i objema rukama odgurnula, uslijed čega je oštećena pala na tlo i za osobu te starosne dobi, zadobila vrlo složenu ozljedu prijeloma baze vrata lijeve bedrene kosti, te je zapravo pukom srećom izbjegnuta i teža posljedica”, navode tužitelji.

Marijana je proglašena krivom i kažnjena s godinu dana uvjetnog zatvora. Tužitelji su se žalili i traže bezuvjetnu zatvorsku kaznu s obzirom na raniju osuđivanost vozačice i brojne prekršaje u prometu.


Tagovi: OSUđENA PRELAZILA CESTU PRETUKLA BAKICU VOZAčICA

NEDAVNO OBJAVLJENO