PIJANA NOĆ U PROMETU

Vozačica sinoć napuhala čak 3 promila! Kako je dama uopće sjela u automobil?

Objavljeno, 04. prosinca 2021. Vijesti
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Bila je to iznimno pijana noć, izvijestila je u subotu ujutro policija o rezultatima kontrole alkoholiziranosti vozača u petak navečer.

Unatoč iznimno visokim kaznama, neki sudionici u prometu, čini se, nikad neće doći pameti. Evo, primjerice, 42-godišnja dama za koju s ne zna kako je uopće uspjela sjesti i pokrenuti automobil, a kamoli poslije upravljati njime.

Kako je jutros otkrila policija, gospođa (42) upravlja je sinoć automobilom u centru Zagreba u Jurjevskoj uici “te joj je obavljenom kontrolom utvrđena koncentracija od čak 2,94 g/kg alkohola u organizmu”.

Policija naglašava je to jučerašnji apsolutni rekord. No, ni drugi nisu previše zaostajali. Tako je kod 57-godišnjaka koji je upravljao vozilom u Ivanić Gradu te sudjelovao u prometnoj nesreći utvrđena koncentracija od 2,07 g/kg alkohola u organizmu.

Vozač (56) u Stupniku napuhao je 2,06 promila, muškarac (51) koji je zaustavljen u Velikoj Mlaki 1,92 promila, a 32-godišnjak k na Remetinečkoj cesti 1,91 g/kg u organizmu, navode u zagrebačkoj policiji.

Sve vozače čekaju visoke novčane kazne, od 10.000 kuna pa više, te druge sankcije, poput zabrane upravljanja i negativnih prekršajnih bodova


Tagovi: ALKOHOL NAPUHALA PIJANA POLICIJA VOZAčICA ZAGREB

NEDAVNO OBJAVLJENO