ČUDO U SAD-U

Vozačica neozlijeđena u ovom nissanu nakon strašnog sudara s kamionom

Objavljeno, 18. studenoga 2021. Crna kronika
# Foto: TWITTER / ROCKY OLIPHANT / Policajac kaže da nikad u karijeru nije vidio ovako nešto
AUTOR
Redakcijski tekst

Vozačica (46) izašla je na nogama, gotovo bez ozljeda, iz ovog potpuno smrskanog automobila nakon strašne prometne nesreće s kamionom.

Čudo se dogodilo u utorak u SAD-u, u državi Washington. Prema The Seattle Timesu, promet je usporavao na mostu na rijeci Skagit kada je Nissan Altimu u stražnji kraj udario kamion. Automobil je od siline udara završio na krovu, a na njega je nasjeo kamion. Ispod kamiona ostala je zgužvana masa metala i plastike, piše Revija HAK.

Fotografije nevjerojatne nesreće snimio je policajac države Washington Rocky Oliphant te ih podijelio na svojem Twitteru.

“Doista ne postoji riječ koja bi opisala ovaj sudar. Čudom je riječ o tek lakšim ozljedama. Kamion je naletio na stražnji dio automobila, presavinuo vozilo na pola te se podvozjem zaustavio na vrhu auta. U 14-godišnjoj karijeri nikada nisam vidio ništa slično”, napisao je Rocky.

Policajac je odmah javio i kako se žena iz olupine izvukla na nogama. Navodno se požalila na manje bolove u glavi i rebrima te je otišla u bolnicu na promatranje.


Tagovi: KAMION POLICAJAC PROMETNA SAD

NEDAVNO OBJAVLJENO