PROMETNA NESREĆA

Vozačica na punoj crti pretjecala traktor koji je skretao, teško je ozlijeđena

Objavljeno, 30. rujna 2021. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Vozačica (32) teško je ozlijeđena u prometnoj nesreći koju je skrivio vozač (66) traktora u srijedu oko 16.40 sati u mjestu Batrina istočno od Nove Gradiške.

Kako je otkrila policija, muškarac je upravljao traktorom za koji je bila priključena tehnički neispravna, neosigurana i neregistrirana prikolica bez stražnje svjetlosne signalizacije). Iza traktora u istom smjeru kretao se osobni automobil kojim je upravljala 32-godišnjakinja.

“Vozač traktora je započeo skretanje s kolnika na poljski put, ne propustivši osobni automobil koji je već započeo pretjecanje preko pune razdjelne crte na kolniku, te je došlo do udara automobila u traktor. Osobni automobil je u zanošenju sletio u kanal, udarivši u kosinu kanala i rub betonskog mosta kolnog ulaza.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 32-godišnjakinja te je zadržana na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški. Policijski službenici protiv 66-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu. Protiv 32-godišnjakinje izdat će se prekršajni nalog”, priopćili su u četvrtak iz policije.


Tagovi: PROMETNA TRAKTOR VOZAčICA

NEDAVNO OBJAVLJENO