Vozači stari 70 i 69 godina zajedno pili, pa se potukli i izazvali prometnu

Objavljeno, 26. svibnja 2023. Crna kronika
# Foto: VATROGASCI / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Dvojica prilično pijanih umirovljenika posvađali su se sinoć u prometu nakon što su zajedno pili u birtiji.

Kad su krenuli doma, došlo je do nesuglasica, fizičkog sukoba, a nakon toga i prometne nesreće. Bizarna situacija dogodila se u četvrtak oko 19.30 sati na glinskom području u mjestu Gornji Viduševac.

“Dvojica muškaraca starosti 69 i 70 godina su narušavali javni red i mir tako što su se međusobno fizički sukobili zbog prometnih nesuglasica, nakon čega su sudjelovali u prometnoj nesreći s materijalnom štetom.

Do nesreće je došlo kada je 69-godišnjak automobilom sisačkih registracija obilazeći automobil kojim je upravljao 70-godišnjak sletio u odvodni kanal.

Vozači su alkotestirani te je 69-godišnjaku izmjerena koncentracija alkohola od 1,71 promila, a godinu starijem 2,42 promila. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozači su smješteni u posebne prostorije nadležne policijske postaje.

Zbog počinjenih prekršaja sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakonu o sigurnosti prometa na cestama protiv obojice slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu”, otkrili su u petak iz sisačke policije.


Tagovi: PROMETNA SISAK ZAJEDNO PILI

NEDAVNO OBJAVLJENO