Vozač srušio semafor i zabio se u ogradu mosta! Tri osobe prebačene u bolnicu

Objavljeno, 07. svibnja 2024. Crna kronika
# Foto: DVD PREGRADA / Teška prometna nesreća danas poslijepodne u Pregradi
AUTOR
Redakcijski tekst

Tri su osobe ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći u utorak poslijepodne u Pregradi.

Kako doznajemo, vozač je upravljao automobilom hyundai kona te je u jednom trenutku izgubio nadzor nad vozilom. Srušio je semafor te se zabio u metalnu ogradu na mostu. Tri su osobe iz automobila ozlijeđene.

Svi su prebačeni u bolnicu, a vozač je, prema neslužbenim informacijama, ostao zaglavljen u vozilu te su ga vatrogasci morali izvlačiti kroz prtljažnik s obzirom da se ograda zabila u vozačevo mjesto.

Nesreća se dogodila u Ulici Ljudevita Gaja u Pregradi. Neslužbeno, vozač je zadobio teške tjelesne ozljede. Zdravstveno stanje dvojice putnika iz vozila zasad nije poznato.

Iz DVD-a Pregrade izvijestili su kako su dojavu o teškoj nesreći dobili danas u 16.32 sata.

“Primamo dojavu o prometnoj nesreći s tri ozlijeđene osobe u Ulici Ljudevita Gaja. Interveniramo s dva vozila i 17 vatrogasaca. Mjesto nesreće osiguravamo protupožarno i protunaletno.

S kolegama iz Zagorske javne vatrogasne postrojbe izvlačimo jednu osobu koja je bila prikliještena u automobilu.

U nesreći je sudjelovalo vozilo na električni pogon što je dodatno otežavalo akciju spašavanja”, rekli su vatrogasci DVD-a Pregrade.

Policija u srijedu o nesreći:

“Jučer, 7. svibnja oko 16,30 sati u Pregradi došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede i dvije osobe lakše tjelesne ozljede.

Do prometne nesreće došlo je kada je 63-godišnji državljanin Slovenije upravljajući osobnim vozilom zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake vozilom sletio van kolnika i udario u zaštitnu ogradu i semafor. 

Vozač i dvoje putnika iz vozila prevezeni su vozilom hitne pomoći u bolnicu Zabok, gdje je utvrđeno kako je vozač zadobio teške tjelesne ozljede, a lakše tjelesne ozljede zadobili su putnici 68-godišnji 66-godišnji slovenski državljanin.  

U vremenu od 16,30 do 19,45 sati državna cesta DC 206 bila je zatvorena za promet te se promet odvijao obilaznim pravcima”.


Tagovi: MOST OGRADA PREGRADA PROMETNA SEMAFOR

NEDAVNO OBJAVLJENO