Vozač spazio bivšu suprugu na cesti pa je namjerno udario automobilom

Objavljeno, 28. lipnja 2022. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Županijsko državno odvjetništvo ispitalo je muškarca (69) kojeg se tereti za pokušaj teškog ubojstva bivše supruge (61).

“Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni u nedjelju na području Petrinje upravljao osobnim automobilom te uočio kako se drugom stranom kolnika, okrenuta leđima, kreće njegova bivša supruga koju je tijekom braka dugi niz godina fizički i psihički zlostavljao, a što ona iz straha nije prijavljivala.

U cilju da ju usmrti automobilom je potom prešao na stranu kolnika kojim se ona kretala i prednjim dijelom automobila udario u nju, s leđa, pri čemu je ona glavom i tijelom udarila u prednje vjetrobransko staklo automobila te je odbačena na zemljanu površinu i pritom zadobila teške tjelesne ozljede”, navode tužitelji.

Županijsko državno odvjetništvo podnijelo je sucu istrage prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv 69-godišnjaka zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela. Sudac istrage prihvatio je prijedlog i osumnjičeniku odredio istražni zatvor.


Tagovi: AUTOMOBILOM PETRINJA POKUšAJ UBOJSTVA UDARIO žENU ZGAZIO SUPRUGU

NEDAVNO OBJAVLJENO