TEŠKA PROMETNA NESREĆA

Vozač se bori za život nakon izravnog sudara u kojem su stradale tri osobe

Objavljeno, 26. studenoga 2021. Crna kronika
# Foto: VATROGASCI / ILUSTRACIJA / Fotografija je ilustrativna i nema baš nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Jedna se osoba bori za život, a još dvije su ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći u četvrtak oko 21.15 sati u mjestu Dežanovac između Garešnice i Daruvara.

Kako danas javlja bjelovarska policija, nesreću je skrivio 65-godišnji vozač koji je u oštrom zavoju prešao na suprotu stranu i izravno se sudario sa 73-godišnjim vozačem kojem se liječnici od sinoć bore za život u bjelovarskoj bolnici. Vozač koji je skrivio nesreću lakše je ozlijeđen, a njegov suvozač (22) teško.

“Izlaskom iz oštrog desnog zavoja nije svoje vozilo bjelovarskih oznaka držao na sredini obilježene prometne trake te je prešao na lijevu stranu i prednjim djelom vozila udario u prednji lijevi dio automobila daruvarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 73-godišnjak.

Nakon sudara, bjelovarski automobil se zarotirao na kolniku, dok je daruvarski automobil od siline udara odbačen izvan kolnika. Vozilom hitne 73-godišnjak je prevezen u Opću bolnicu Bjelovar gdje je konstatirano da je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Vozač (65) i njegov 22-godišnji putnik su vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću županijsku bolnicu Pakrac gdje je konstatirano da je 65-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede, dok je 22-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život.
 
Protiv 65-godišnjaka zbog počinjenog kaznenog djela iz članka 227. Kaznenog zakona, slijedi kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu”, otkrili su jutros iz bjelovarske policije.


Tagovi: BJELOVAR BORI ZA žIVOT DEžANOVAC IZRAVAN SUDAR TEšKA PROMETNA

NEDAVNO OBJAVLJENO