POZNATI DETALJI NESREĆE

Vozač neoprezno pretjecao pa ubio vozačicu. On je lakše ozlijeđen

Objavljeno, 21. studenoga 2020. Crna kronika
# Foto: PU MEĐIMURSKA / U prometnoj su sudjelovala tri vozila
AUTOR
Redakcijski tekst

Vozačica (41) smrtno je stradala u teškoj prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala tri vozila u petak oko 5.20 sati na državnoj cesti D3 između Štefanca i Čakovca.

“Upravljajući passatom zagrebačkih oznaka, 34-godišnji vozač na ravnom dijelu prometnice prešao je na suprotni trak te se frontalno sudario sa chevrolet sparkom čakovečkih oznaka kojim je upravljala 41-godišnja vozačica.

Usljed siline sudara chevrolet je odbačen izvan kolnika, gdje je prednjim dijelom udario u prednji dio citroena c4 čakovečkih oznaka kojim je neposredno prije u namjeri izbjegavanja sudara sišao izvan kolnika 26-godišnji vozač”, javlja međimurska policija.

KAZNENO JE PRIJAVLJEN

Liječnik ekipe hitne pomoći na mjestu događaja utvrdio je smrt 41-godišnje vozačice. Vozilom hitne pomoći 34-godišnji vozač passata prevezen je u bolnicu u Čakovec gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Tijelo preminule vozačice prevezeno je na odjel patologije gdje će se u subotu prijepodne, prema nalogu nadležnog državnog odvjetnika, obaviti obdukcija.

“Protiv 34-godišnjeg vozača s područja Zagreba zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu podnijet će se kaznena prijava.

Preminula 41-godišnja vozačica osobnog automobila osma je žrtva na međimurskim prometnicama u ovoj godini”, naveli su u čakovečkoj Policijskoj upravi u subotu.


Tagovi: čAKOVEC PROMETNA VOZAčICA POGINULA

NEDAVNO OBJAVLJENO