POBJEGAO, ALI GA NAŠLI

Vozač brutalno pretukao biciklista koji mu je izletio na pješački prijelaz

Objavljeno, 21. svibnja 2021. Crna kronika
# Foto: Google street view / Križanje Bačke i Dubrave na kojem se dogodio teški incident
AUTOR
Redakcijski tekst

Biciklist (55) teško je ozlijeđen nakon što ga je premlatio vozač (41) jer mu je izletio na cestu preko pješačkog prijelaza, pa je morao naglo kočiti.

Kako je u petak priopćila policija, vozač je oko 14 sati upravljao opelom zafirom splitskih registarskih oznaka Bačkom ulicom u Zagrebu. Kad je došao do raskrižja s Ulicom Dubrava, naglo je zakočio ne bi udario 55-godišnjaka koji je biciklom prelazio preko pješačkog.

“Nakon toga, među njima je došlo do verbalnog sukoba. Vozač je potom izašao iz automobila, prišao mu i šakom ga udario u glavu, od kojeg udarca je biciklist pao na tlo.

Za vrijeme dok se nalazio na tlu, vozač ga je nastavio udarati rukama i nogama po glavi i tijelu, nakon čega je vozilom pobjegao. Biciklist je hitno prebačen u KBC Merkur gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen”, navode u zagrebačkoj policiji.

No, rabijatni vozač vrlo je brzo pronađen i uhićen. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, kaznena prijava je podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu. Biciklist je zadobio teške ozljede glave.


Tagovi: BICIKLIST PJEšAčKI POLICIJA PRETUKAO VOZAč ZAGREB

NEDAVNO OBJAVLJENO