Vozač bio toliko pijan da je oko podne ispao iz traktora! Napuhao 4,17 promila!

Objavljeno, 20. lipnja 2022. Crna kronika
# Foto: INFORMATIVNI CENTAR VIROVITICA / ILUSTRACIJA / Footgrafija nema baš nikakve veze s događajem iz teksta i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

Nevjerojatan slučaj: vozač je bio toliko pijan da je u nedjelju nešto iza podneva ispao iz traktora! Napuhao je čak 4,17 promila!

“Policijski službenici su u nedjelju, 19. lipnja oko 12.45 sati zaprimili dojavu građana kako je došlo do prevrtanja traktora u Klenovniku.

Kako je utvrđeno, na nerazvrstanoj cesti traktorom i neregistriranom pridodanom prikolicom je upravljao muškarac starosti 50 godina. Upravljao je pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 4.17 g/kg i bez vozačke dozvole i u vrijeme zabrane polaganja vozačkog ispita za F kategoriju.

Traktorom je izašao van kolnika i sletio u cestovni jarak, a vozač je ispao iz sjedala traktora. Po djelatnicima Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, prevezen je u varaždinsku bolnicu, gdje mu je pružena medicinska pomoć. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Protiv okrivljenog vozača policijski službenici podnijeti će prekršajni nalog”, izvijestila je varaždinska Policijska uprava.


Tagovi: ISPAO PIJAN PROMETNA TRAKTOR VARAZDIN

NEDAVNO OBJAVLJENO