NEVJEROJATNO

Vozač (71) u 15 minuta sudario se s čak četiri vozila iz suprotnog smjera!

Objavljeno, 19. siječnja 2021. Crna kronika
# Foto: DANICA.HR / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Neviđen rusvaj napravio je u ponedjeljak 71-godišnji vozač koji se uspio sudariti s čak četiri vozila iz suprotnog smjera. Kako je došlo do toga, objasnila je policija.

Jučer oko 17.05 sati 71-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom virovitičkih oznaka kolnikom Bečke ulice u Virovitici gdje je prednjom lijevom stranom prešao na suprotnu kolničku traku.

U tom trenutku naišlo je vozilo kojim je upravljao 23-godišnji vozač te je u izbjegavanju sudara došlo do oštećenja i  kontakta oba vozila. Nakon toga, vozač (71) je nastavio vožnju Ulicom Ote Horvata, gdje je prednjom lijevom stranom ponovno prešao na suprotni trak.

U tom trenutku iz suprotnog smjera naišlo je vozilo kojim se kretala 23-godišnja vozačica, te je došlo do udara prednje lijeve bočne strane oba vozila, te je tom prilikom došlo do udara i oštećenja bočnih strana oba vozila.

Nije bio alkoholiziran

Stariji vozač je ponovno napustio mjesto nesreće  te se udaljio u pravcu naselja Milanovac, gdje je u Ulici 30. svibnja prednjom lijevom stranom prešao na suprotni trak te se oko 17.20 sati sudario s vozilom kojim je upravljao 25-godišnji vozač.

Ni to nije sve. Opet je nastavio vožnju te je malo kasnije u istoj ulici prednjim lijevim dijelom vozila udario u prednju lijevu stranu vozila kojim je upravljala 35-godišnja vozačica.

Nakon kontakta vozila, 71-godišnji vozač se nastavio dalje kretati te se malo dalje konačno zaustavio. Policija je ustanovila kako nije bio pod utjecajem alkohola.

“Ukupna materijalna šteta na vozilima veća je od 20.000,00 kuna. U prometnoj nesreći 29-godišnja putnica zadobila je tjelesne ozljede, kao i 71-godišnji vozač koji je zadržan na liječenju”, otkrili su u utorak u policiji.


Tagovi: POLICIJA PROMETNA VIROVITICA VOZAč

NEDAVNO OBJAVLJENO