DOBIO 3,5 GODINE ZATVORA

Vozač (40) školskog busa devet puta imao spolne odnose s učenicom (14)

Objavljeno, 04. siječnja 2022. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Općinsko državno odvjetništvo podnijelo je žalbu protiv presude kojom je 40-godišnji vozač školskog autobusa za počinjenje devet kaznenih djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina osuđen na tri i pol godine zatvora.

Tužitelji u Koprivnici tu kaznu drže premalom. Navodno su pedofilskog pohotnika prijavili roditelji djevojčice kad su doznali da se često druže.

“Državno odvjetništvo smatra da nije bilo osnovano izreći okrivljeniku pojedinačne kazne zatvora u trajanju ispod propisanog minimuma te je predloženo da se okrivljenika osudi na pojedinačne kazne zatvora bez ublažavanja kazne i da mu se izrekne jedinstvena kazna zatvora u duljem trajanju”, navode koprivnički tužitelji.

Vozač autobusa uhićen je u ožujku 2020. godine, a tereti ga se da je imao spolne odnose s učenicom osmog razreda jedne osnovne škole u Koprivnici. Inače. riječ je o vozaču školskog utobusa koji je učenike iz okolnih sela vozio u školu u Koprivnicu. Muškarac je oženjen i ima obitelj, doznao je portal ePodravina.


Tagovi: SPOLNI ODNOSI UčENICA VOZAč BUSA ZATVOR

NEDAVNO OBJAVLJENO