Vlasnik tvrtke pao kroz otvor na gradilištu i na mjestu poginuo!

Objavljeno, 01. rujna 2022. Crna kronika
# Foto: VATROGASCI / ILUSTRACIJA / Fotografija je ilustrativna i nema baš nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Vlasnik tvrtke smrtno je stradao nakon što je na gradilištu obiteljske kuće pao kroz otvor za stubište. Na mjestu je preminuo.

Kako jutros otkriva policija, užasna tragedija dogodila se u srijedu oko podneva u mjestu Bedenica između Svetog Ivana Zeline i Novog Marofa.

“Jučer, 31. kolovoza, oko 12 sati u mjestu Bedenica, prilikom izvođenja građevinskih radova u kući u izgradnji, 53-godišnji vlasnik građevinskog poduzeća u jednom trenutku najvjerojatnije je izgubio ravnotežu i pao kroz otvor namijenjen za izgradnju stepeništa.

Na mjestu događaja muškarac je smrtno stradao. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku”, otkrili su danas iz zagrebačke Policijske uprave.

No, to nije bila jedina teška nesreća na radu tijekom četvrtka na širem zagrebačkom području.

“Jučer, 31. kolovoza oko 10.50 sati u Dubravi, Kumborski put,  53-godišnjak je obavljao radove na krovu kuće da bi se u jednom trenutku poskliznuo i pao s visine. Liječnička pomoć mu je pružena u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Istog dana, 31. kolovoza oko 10.30 sati u Sesvetama, Adamovec, u šumi prilikom rušenja stabala na dvojicu muškaraca starosti 66 i 75 godina, palo je stablo. Kolima hitne medicinske pomoći prevezeni su u KB Dubrava gdje je utvrđeno da su obojica teško ozlijeđeni.

Jučer, 31. kolovoza oko 14.45 sati na Medveščaku, na gradilištu gdje se izvodi rekonstrukcija stambene zgrade i izgradnja pomoćne građevine, zaposlenik poduzeća starosti 27-godina (državljanin Kosova) najvjerojatnije je nespretno stao na stepenicu i pao.

Liječnička pomoć pružena mu je u KBC Sestre milosrdnice gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen”, otkrili su iz policije jutros.


Tagovi: BEDENICA GRADILISTE NESREćA PAO POGINUO STUBIšTE VLASNIK TVRTKE

NEDAVNO OBJAVLJENO