Vlasnik KTC-a svoju novčanu nagradu donirao mladima za stipendije

Objavljeno, 04. svibnja 2022. Vijesti
# Foto: KTC / Ivan Katavić i Ivana Dubravec
AUTOR
Redakcijski tekst

U povodu Dana grada i obilježavanja 770. godina grada Križevaca vlasniku tvrtke KTC Ivanu Kataviću dodijeljena je nagrada za životno djelo. 

Osim velikog priznanja, Kataviću je pripala i novčana nagrada u iznosu od oko 29.000 kuna. No, vlasnik križevačkog trgovačkog diva KTC-a odlučio ju je donirati. Donaciju u vrijednosti od 28.797 kuna u ime Zaklade „Volim Križevce“ Ivani Dubravec uručio je Ivan Katavić.

Riječ je o Zakladi koja pomaže mladima Križevaca u njihovom školovanju i obrazovanju putem učeničkih i studentskih stipendija te će sredstva biti utrošena za stipendiranje dvije kategorije studenata, po kriteriju izvrsnosti i socijalno-materijalnom statusu.

“Iznimna je čast i zadovoljstvo primiti ovu nagradu te će dodijeljena Povelja za životno djelo imati počasno mjesto u mojem domu, a njezin financijski dio uručujem u zalog za budućnost.

Zapravo, preusmjeravam ga onima za koje smatram da će znati taj novac najbolje iskoristiti. Budući da je jedna od najboljih investicija, investicija u mlade i njihovo obrazovanje, odabir je bio jednostavan”, izjavio je Ivan Katavić.


Tagovi: DONACIJA IVAN KATAVIć KTC MLADI STIPENDIJE VOLIM KRIžEVCE

NEDAVNO OBJAVLJENO