ULAZ NA STRANICU

Vlasnik Indexa brutalno spustio mladom HDZ-ovu europarlamentarcu

Objavljeno, 23. veljače 2021. Vijesti
# Foto: FACEBOOK / Matija Babić i Karlo Ressler
AUTOR
Redakcijski tekst

Potaknut prepucavanjem premijera Andreja Plenkovića s vlasnikom riječkog kafića, portal Index u utorak je priredio duhovitu dobrodošlicu onima koji žele ući na njihove stranice.

Svi koji žele na Index moraju odabrati jednu od opcija: Da, ja sam čovjek ili Ne, ja sam član HDZ-a.

To je na reakciju potaknulo mladog HDZ-ova europarlamentarca Karla Resslera koji je taj Indexov potez nazvao degutantnim i sramotnim.

“Degutantno i sramotno! Nakon godina sveprisutnog govora mržnje, riječki kafić zabranjuje ulazak temeljem političkih uvjerenja, SDP u Zagrebu građane otvoreno raščlanjuje po mjestu rođenja, a jasna osuda ovakvih skandaloznih diskriminacija izostaje.

Dehumaniziranje političkih protivnika i kombiniranje s neduhovitim pošalicama nisu nova taktika. Ovo je nastavak trovanja hrvatskog društva i svatko tko Hrvatskoj želi dobro morao bi mu se čvrsto suprotstaviti, neovisno o političkoj pripadnosti”, napisao je Ressler na Facebooku.

Na odgovor nije trebao dugo čekati. Javio mu se vlasnik Indexa Matija Babić i u svojem britkom stilu poručio:

“Polutrajni uhljebu iz trećeg ešalona, razumijem da te vrijeđa što vas ljudi ne smatraju ljudima nakon svog zla koje ste napravili.

Ali daj pliz nemoj komentirati šta je ‘duhovito’ jer tvoja vrsta od duha zna samo za duha svetog. Ne spominji ime Indexa uzalud. Sad k nozi, sve dok te hranimo”.

Degutantno i sramotno! Nakon godina sveprisutnog govora mržnje, riječki kafić zabranjuje ulazak temeljem političkih…

Objavljuje Karlo ResslerUtorak, 23. veljače 2021.


Tagovi: INDEX KARLO RESSLER MATIJA BABIć

NEDAVNO OBJAVLJENO