U SURADNJI S PORTALOM POSAO.HR

Više od 3000 poslodavaca traži radnike, pogledajte što se sve nudi

Objavljeno, 21. svibnja 2020. Vijesti
# Foto: POSAO.HR / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Poduzeće Pilkard Golubić traži diplomiranog inženjera šumarstva (m/ž). Mjesto rada je Koprivnica, a rok prijave 01.06. Novozaposlena osoba bavit će se planiranjem, organiziranjem i vođenjem poslova u šumi te brinuti o sigurnosti rada. Poslodavac pokriva troškove smještaja. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Auto-partner d.o.o. iz Koprivnice traži autolakirera (m/ž) i to na određeno, zbog povećanog opsega posla. Kandidat mora imati završenu trogodišnju srednju školu, a očekuju se i minimalno dvije godine radnog iskustva. Za više detalja kliknite na poveznicu.

Autosjaj Centar d.o.o. traži dva konobara (m/ž) za rad u kafićima Rally i Pegaz u Koprivnici. Glavni zadaci su posluživanje pića, naplata računa te održavanje radnog prostora. Poslodavac može osigurati smještaj u dvosobnom stanu. Nakon uspješno odrađenog probnog roka nudi se ugovor na neodređeno. Detalje o načinu prijave možete potražiti ovdje.

Hotel Podravina traži kuhara (m/ž). Mjesto rada je Koprivnica. Novozaposlena osoba bit će zadužena za pripremu svih vrsta toplih i hladnih jela po narudžbi. Prijaviti se mogu i osobe bez radnog iskustva. Natječaj je otvoren do 11.06. Za detalje kliknite na link.

Hidrokop iz Koprivnice traži vozača tegljača s poluprikolicom (m/ž) za međunarodan prijevoz robe. Očekuje se položen vozački ispit C i E kategorije te pet mjeseci radnog iskustva. Poslodavac je spreman osigurati ugovor na neodređeno. Prijave se zaprimaju do 31.05. Ostale detalje ovog natječaja potražite na linku.

Zamax Plin d.o.o. traži radnika u punioni plinskih boca (m/ž) u Križevcima. Poslodavac nudi stalan radni odnos. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, komunikativnost, pristojno ponašanje prema kupcima i snalaženje na terenu. Prijaviti se možete najkasnije do 01.06. i to putem linka.

Agro Vet zapošljava mehaničara poljoprivredne mehanizacije (m/ž) u Križevcima. Poželjno je radno iskustvo, a minimalan uvjet je završena osnovna škola. Kandidat mora imati položen vozački ispit. Postoji mogućnost korištenja vlastitog vozila. Za detalje ovog natječaja, otvorenog do 02.06. kliknite ovdje.

Radnik-plin d.o.o. planira zaposliti plinoinstalatera – montera (m/ž) u Križevcima. Traži se osoba završenog strojarskog ili tehničkog smjera, plinoinstalater ili drugo odgovarajuće zanimanje metalskog smjera. Položen ispit za ispitivača plinskih instalacija je prednost, ali nije uvjet. Za detalje ovog natječaja, otvorenog do 13.06. kliknite na link.

Baljak d.o.o. iz općine Novigrad Podravski traži medicinskog tehničara (m/ž) za održavanje higijene, davanje lijekova, vođenje temeljne dokumentacije pacijenata. Rok prijave je 31.05. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, a glavni uvjet je završena srednja škola. Radno iskustvo nije potrebno. Za detalje o načinu prijave kliknite na link.

Ugostiteljski obrt Skitnica traži konobara (m/ž) u selu Imbriovec. Glavni zadatak je posluživanje pića. Poslodavac je spreman dati ugovor na neodređeno. Radno iskustvo nije potrebno. Minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Rok prijave je 12.06. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na poveznici.

Ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3000 oglasa za posao pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom pronalaska novog posla!


Tagovi: OGLASI POSAO POSAO.HR

NEDAVNO OBJAVLJENO