DEMONSTRATIVNO OTIŠAO

Vili Beroš odbio piti kavu u kafiću jer konobarica nije imala masku

Objavljeno, 13. lipnja 2021. Vijesti
# Foto: INSTAGRAM / NINA BADRIĆ / Pjevačica je fotografiju s ministrom i njegovom suprugom objavila na Instagramu
AUTOR
Redakcijski tekst

Ministar zdravstva Vili Beroš požalio se u nedjelju na Twitteru kako je demonstrativno morao napustiti jedan kafić jer je konobarica odbila nositi masku.

“Želio sam danas popiti kavu u jednom jadranskom kafiću. No, kako je konobarica i na moju molbu odbila nositi masku, tako sam i ja morao odbiti biti gost u tom lokalu. Odgovorno ponašanje je dužnost svih nas”, twittao je danas ministar.

Incident se dogodio u nedjelju ujutro na zadarskom gradskom trgu. Beroš kaže kako je bio sa suprugom na terasi i da su naručili kave, ali je konobarica bila bez maske.

“Pitao sam je zašto ne nosi masku, ništa nije odgovorila. Kad se nakon nekog vremena ista konobarica vratila noseći naručene kave, opet nije imala masku! Ostavio sam novac na stolu i otišao”, objasnio je Beroš za Slobodnu Dalmaciju.

Beroš je demantirao priče da je prema konobarici bio neljubazan, ali konobarica tvrdi drugačije.

“Rekao mi je da me može biti sram i da ga provociram. Istina, nisam imala masku”, rekla je mlada konobarica, a vlasnik kafića Josip Kadija objasnio je da djevojka ima resipatornih problema i potvrdu liječnika da masku ne mora nositi.

No, Beroš je na sve to upozorio kako ni druga konobarica u kafiću nije nosila masku. O svemu je obavijestio načelnika Stožera civilne zaštite Zadarske županije Šimu Vickovića.


Tagovi: KAFIć KONOBARICA MASKA VILI BEROš

NEDAVNO OBJAVLJENO