VIDEO Vozačica bježala policijskim patrolama pa završila u bolnici

Objavljeno, 02. lipnja 2022. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / ČITATELJ / Vozačica bježi policiji u Vukovaru
AUTOR
Redakcijski tekst

Vozačica koja je bježala policijskim patrolama završila je u bolnici nakon što su je sustigli i uhitili, izvijestila je policija.

Luda potjera dogodila se u srijedu nakon što je policiji dojavljeno kako je vozačica osobnog automobila oštetila više drugih vozila te se dala u bijeg u Vukovaru.

“Policijske ophodnje brzo pronašle to vozilo i identificirale osobu, odnosno, utvrdili smo da je tim vozilom upravljala 51-godišnja Vukovarka. Oštetila je pet osobnih automobila i rampu bolnice u Vukovaru te su pritom lakše tjelesno ozlijeđena dva policajca”, naglasili su u policijskoj upravi.

Završenim očevidom su utvrdili da  je vozačica upravljala osobnim automobilom vukovarskih oznaka, koji nije njezino vlasništvo, te je cestama Vukovara u kratkom vremenskom razdoblju počinila više prekršaja, nakon čega je u Ulici Ivana Gundulića primjenom sredstava prisile spriječena u daljnjem bijegu.

Na videu koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se kako vozačica bježi policijskim patrolama. Prije toga su policajci izašli iz službenih vozila na križanju te je pokušali izvući iz automobila, ali ona se dala u bijeg.

Vozačici je pružena liječnička pomoć u Nacionalnom memorijalnoj bolnici u Vukovaru, kao i dvojici policijskih službenika, nakon čega je vozačica zadržana na daljnjem liječenju. Policijska uprava kaže kako nastavlja s kriminalističkim istraživanjem.


Tagovi: BJEžALA POLICIJI POLICIJA POTJERA VOZAčICA VUKOVAR

NEDAVNO OBJAVLJENO