POGINUO U STRAŠNOJ NESREĆI

VIDEO Stravična snimka: vozač snimio jurnjavu i vlastitu smrt!

Objavljeno, 18. travnja 2021. Crna kronika
# Foto: YOUTUBE screenshot / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s današnjom nesrećom i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

Vozač (31) poginuo je na mjestu u stravičnoj prometnoj nesreći u nedjelju oko 13 sati u Zapolju kod Nove Gradiške.

On je na ravnom dijelu zbog prevelike brzine i skliskog kolnika izletio s ceste, udario u električni stup i putni jarak i smrtno stradao. Nesreća se dogodila blizu skretanja za Brđane.

Mještani Zapolja na društvenim su mrežama komentirali kako je nesretni vozač kroz naseljeno mjesto mercedesom jurio više od 180 kilometara na sat.

Nakon toga, na društvenim mrežama pojavila se i videosnimka koju je snimio vozač u trenutku nesreće live prijenosom. Snimka prikazuje zadnje sekunde prije nesreće i samu nesreću iz vozačeve perspektive.

Snimka je strašno upozorenje za sve koji divljaju prometnicama. Na videu se vidi kako vozač izlijeće s ceste pri brzini od 186 kilometara na sat!

Video stravične nesreće / ČITATELJ

Redakcija portala Danica.hr snimku je dobila od čitatelja u nedjelju poslijepodne. Fotografije nesreće možete pogledati OVDJE.

Jedan mještanin otkrio je poslijepodne kako je naselje ostalo bez struje jer je automobil srušio stup i žice električne mreže uz prometnicu.

Inače, riječ je o Želji (31) iz Godinjaka, mjesta istočno od Nove Gradiške. Susjedi su nam otkrili kako je volio mercedese i bio sklon brzim vožnjma.

“Znao je često mercedesima divljati po našoj cesti od Godinjaka do Petrovog sela… Ali, to sad nije važno, čovjeka nažalost više nema”, rekao nam je njegov susjed iz Starog Petrovog Sela.


Tagovi: IZLETIO NOVA GRADIšKA POGINUO VIDEO VOZAč

NEDAVNO OBJAVLJENO