PODIGNUTA OPTUŽNICA

VIDEO Sa 128 km/h zaletio se u parkirana vozila, šteta je 730.000 kuna!

Objavljeno, 08. listopada 2021. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / ARHIV / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta; riječ je o prometnoj u zagrebačkoj Dubravi
AUTOR
Redakcijski tekst

Podignuta je optužnica protiv vozača (67) koji se u suludoj vožnji u zagrebačkoj Dubravi zaletio u više parkiranih automobila te počinio materijalnu štetu od najmanje 730.000 kuna.

Nevjerojatna nesreća o kojoj smo PISALI dogodila se u travnju ove godine oko 14.30 sati. Policija je ustanovila kako muškarac vozio brzinom većom od 128 kilometara na sat u Ulici Dubrava u kojoj je ograničenje 50 kilometara na sat.

“U jednom času izgubio je kontrolu nad vozilom te sletio desno van kolnika na nogostup i prednjom desnom stranom vozila naletio na dva vozila koja su tamo bila parkirana, a potom je njegovo vozilo u zanošenju, rotaciji i prevrtanju naletjelo i na druga parkirana vozila.

Pritom je jedno od parkiranih vozila u svojoj putanji naletjelo i na pješaka koji je hodao po nogostupu, a otpali dijelovi jednog automobila oštetili su stakleni izlog trgovine. Stavlja mu se na teret da je prouzročio imovinsku štetu velikih razmjera u kojoj je oštećeno više osobnih automobila i stakleni izlog trgovine.

Šteta iznosi više od 730.000 kuna. Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu predložilo je u optužnici da se protiv okrivljenika produlji mjera opreza privremenog oduzimanja dozvole za upravljanje motornim vozilom”, navode u petak u Državnom odvjetništvu.

Prometna u Dubravi
FACEBOOK / Automobil se nakon višestrukog sudara prevrnuo na krov

Tagovi: DUBRAVA OPTUžNICA PROMETNA

NEDAVNO OBJAVLJENO