VIDEO Policija upala u zagorsku klet i uhitila četiri mladića

Objavljeno, 15. srpnja 2022. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / Četvorka na podu nakon upada policije
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija je objavila video iz akcije u kojoj je upala u jednu klijet u Zagorju te uhitila četiri muškarca zbog trgovanja drogom.

Krim-policija Policijske uprave krapinsko-zagorske, u suradnji s policijskim službenicima Uprave kriminalističke policije Ravnateljstva policije, i u koordinaciji s USKOK-om, dovršila je višemjesečno kriminalističko istraživanje.

Sumnja se u počinjenje kaznenih djela zločinačkog udruženja i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u sastavu zločinačkog udruženja. Tijekom kriminalističkog istraživanja na više lokacija su provedene dokazne radnje, i to prilikom pretraga na području PU krapinsko-zagorske, PU zagrebačke i PU primorsko-goranske.

“Pronađeno je ukupno: 8.070,18 grama marihuane, 41.271,4 grama amfetamina (speed), 88 litara kemikalija (amfetaminskog ulja),  2.953,78 grama kokaina, 38 grama tableta MDMA, 6,5 mililitara ulja konoplje, nekoliko konzumiranih jointa, jedna lovačka malokalibarska puška, jedan pištolj, digitalne vage, drobilice, mobiteli te više od 80.000,00 kuna.

Četiri muškarca su uhićena i predana pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava protiv njih podnesena je USKOK-u. Radilo se o izuzetno kompleksnom kriminalističkom istraživanju u kojem su članovi zločinačkog udruženja pokazali veliki stupanj međusobne organiziranosti kriminalnih aktivnosti”, otkrili su u petak iz zagorske policije.


Tagovi: DROGA KLET POLICIJA UHIćENJE ZAGORJE

NEDAVNO OBJAVLJENO