VIDEO Klinci noćas snimili vlastitu prometnu nesreću! Snimka je uznemirujuća

Objavljeno, 03. veljače 2023. Crna kronika
# Foto: ČITATELJ / Screenshot snimke prometne nesreće u Novoj Gradiški
AUTOR
Redakcijski tekst

Danica je u posjedu videosnimke teške prometne nesreće koja se dogodila iza ponoći u Novoj Gradiški u kojoj je 17-godišnjak teško ozlijeđen, a suvozač (16) je prošao s lakšim ozljedama.

Policija je utvrdila kako je 17-godišnjak vozio automobil prije stjecanja prava na upravljanje te da nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom. Zbog neprilagođene brzine na križanju u kočenju i zanošenju sletio je s ceste i udario u betonski stup.

Od siline naleta, 17-godišnjak je zadobio teške ozljede, a 16-godišnjak lakše. Vozač je zaradio kaznenu prijavu zbog obijesne vožnje, a mlađi prekršajnu jer nije bio vezan.

Na videosnimci koja danas kruži društvenim mrežama čuje se kako mlađi nagovara vozača da prestigne kamion na ravnoj cesti. Snimali su se uživo dok su se vozili, u automobilu trešti narodnjačka glazba.

Ma da se zabijemo, boli nas ku…“, čuje se kako 16-godišnjak govori dok snima.

Prestižu kamion i odjednom dolaze do križanja sa semaforima, ali tada već biva kasno. Vozač naglo koči pri velikoj brzini, gubi kontrolu nad voziklom te nastaje udarac i potom tama. Čuje se samo glas suvozača koji doziva prijatelja, vozača.

Marine, Marine! Marine… Marine…“, viče šokirani 16-godišnjak, ali prijatelj se ne javlja.

Automobil se zabio u stup lijevom suvozačevom stranom, a vozač je izgubio svijest nakon udarca. Hitno je prebačen u bolnicu.


Tagovi: KLINCI NOVA GRADISKA PROMETNA VIDEO

NEDAVNO OBJAVLJENO