VIDEO Bizarna nesreća: mercedesom se zabio u auto na vrhu kamiona!

Objavljeno, 10. lipnja 2023. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / Nevjerojatna nesreća kod Autosalona Toš
AUTOR
Redakcijski tekst

Objavljen je video koji prikazuje okolnosti nevjerojatne prometne nesreće o kojoj je portal Danica izvijestio prije tjedan dana.

Stariji vozač zaletio se mercedesom na kamion koji je istovarao nova vozila ispred autosalona u Sesvetama!

Kako prenosi očevidac, vozač se kretao Zagrebačkom ulicom u Sesvetama prema semaforima krajnim desnim prometnim trakom, odnosno autobusnim ugibalištem. No, previdio je da na ugibalištu stoji kamion koji istovaruje vozila za sesvetski Autosalon Toš.

Vozač se zabio u stražnji dio novog automobila parkiranog na vrhu kamiona. Kao u akcijskim filmovima, zaletio se na kamion i udario u automobil na vrhu! Lakše je ozlijeđen. Hitna je odmah stigla na mjesto nesreće te pružila medicinsku pomoć unesrećenom vozaču.

U videu koji je u subotu osvanuo na društvenim mrežama, očevidac objašnjava što se zapravo dogodilo.

“Čovjek istovara aute s kamiona, a ovaj se mercedesom zaletio odozdo… Popeo se i direkt! Da nije bilo tog auta gore, vozač mercedesa bi završio tamo u Sesvetama”, pokazuje čovjek rukom preko kamiona.

Naglasio je kako je riječ o dosad neviđenoj prometnoj nesreći. I doista, ovo još nikad nismo vidjeli. O uzroku nevjerojatne nesreće policija nije izvijestila jer nije bilo težih posljedica.


Tagovi: AUTOSALON PROMETNA SESVETE ZALETIO NA KAMION

NEDAVNO OBJAVLJENO