SPRIJEČILA GA MLAĐA DJECA

Varaždinski monstrum pokušao ubiti suprugu i maloljetnu kćer

Objavljeno, 24. ožujka 2020. Crna kronika
#
AUTOR
Redakcijski tekst

Podignuta je optužnica protiv monstruma (52) koji pokušao ubiti suprugu i malodobnu kćer u obiteljskoj kući u okolici Varaždina.

Dokaže li mu se krivnja, prijeti mu i više od deset godina zatvora. U njegovu napadu majka i kćeri zadobile su više tjelesnih ozljeda. Tereti ga se za pokušaje teškog ubojstva, nasilja u obitelji i povrede djetetovih prava.

“Tereti ga se da je 21. rujna lani u obiteljskoj kući, s ciljem da usmrti suprugu koju je ranije u duljem razdoblju zlostavljao, prišao joj u hodniku s leđa i pokušao je ubiti, no spriječile su ga maloljetne kćeri.

Nakon toga, pobjegao je iz kuće i skrivao se do 24. rujna kad se u prijepodnevnim satima vratio, a tereti ga se da je tada pokušao usmrtiti suprugu i 17-godišnju kćer koju je u duljem razdoblju zlostavljao, kao i druge dvije maloljetne kćeri.

Usljed okrivljenikova napada oštećenice su zadobile više tjelesnih ozljeda. Okrivljenik je u istražnom zatvoru zbog opasnosti od ponavljanja i dovršenja kaznenih djela, a u optužnici je predloženo da se zatvor produlji”, navode tužitelji.


Tagovi: KćI MUZ POKUšAJ UBOJSTVA SUPRUGA

NEDAVNO OBJAVLJENO