PROMO SADRŽAJ

Vacom ima super popuste i hit ponude i u siječnju

Objavljeno, 03. siječnja 2022. Vijesti
# Foto: DANICA.HR / Vacom trgovina, Florijanski trg 1, Koprivnica
AUTOR
PROMO SADRŽAJ

Ispratili smo staru i dočekali novu godinu, a kako bi vam olakšala ulazak u istu, ekipa iz Vacoma je pripremila pregršt popusta i super ponuda.

Poznato je da ulaskom u novu godinu većina nas donosi novogodišnje odluke i ciljeve. Želje su razne, od toga da želimo smršaviti, do toga da želimo provoditi više i kvalitetnije vrijeme s najbližima ili živjeti zdravijim životom.

Vacom računala, trgovina Florijanski trg 1, Koprivnica
Trgovina Vacom u središtu Koprivnice / Foto: Danica.hr

Vacom novogodišnja odluka je da svojim kupcima omogući super popuste i HIT ponudu računalne opreme, pa su stoga pripremili cijeli niz ponuda od kojih izdvajamo super izbor HPLenovoAcer Asus laptopa po super cijenama s popustom do čak 1000 kuna!

Nova godina je i prilika da se još više povežete sa svojim bližnjima ili da obnovite neke kontakte s osobama s kojima se dugo niste čuli – sve što vam treba je jedan poziv.

Za više informacija posjetite portal https://vacom.hr ili dođite do naših dućana u Koprivnici, Florijanski trg 1 (048/222-022) i Đurđevcu, Ul. Đure Basaričeka 10 (048/621-244)

Zato je Vacom pripremio vrhunske modele iPhoneXiaomi ili Samsung mobitela po odličnim cijenama, a iz ponude izdvajamo  Samsung Galaxy A12 koji za samo 1399,90 kuna nudi veliki ekran od 6,5“ i 128 GB memorije za pohranu.

Iz ponude još izdvajamo i odlične Dyson inteligentne bežične usisavače koji će vam olakšati čišćenje te Dyson uređaje za njegu i oblikovanje kose po vašim željama. Najbolje iz svijeta tehnike pronađite u Vacomu i nećete pogriješiti!

Za više informacija posjetite mrežne stranice Vacom računala https://vacom.hr ili nas posjetite u našim dućanima u Koprivnici, Florijanski trg 1 (048/222-022) i Đurđevcu, Ul. Đure Basaričeka 10 (048/621-244).


Tagovi: LAPTOPI PONUDA POPUSTI PROMO RAčUNALA VACOM

NEDAVNO OBJAVLJENO