U KOPRIVNICI I ĐURĐEVCU

Vacom ima sjajne popuste na laptope, mobitele, televizore i brojne gadgete!

Objavljeno, 28. prosinca 2021. Zabavno
# Foto: VACOM, Florijanski trg, Koprivnica
AUTOR
PROMO SADRŽAJ

Božić je iza nas, ali Vacom je svejedno pripremio niz popusta i odličnih ponuda kako bi u Novu godinu ušli opremljeni novom tehnologijom po pristupačnim cijenama.

Iako je Božićno vrijeme iza nas, to ne znači da se ne možete počastiti novim komadom opreme. Vacom ponuda računala po super cijenama iz kataloga i dalje vrijedi, a tu je i odličan izbor HPLenovoAcer Asus laptopa po super cijenama s popustom do čak 1000 kn!

Kupite ASUS laptop s Windowsima za samo 1899 kn i uštedite 600kn ili se počastite novom Playstation konzolom ili igrom iz Gaming zone. Izdvajamo i odličan izbor periferije, a posebno ističemo gaming tipkovnicu White Shark SHINOBI koja dolazi u 2 boje, kompaktnog je dizajna i ima mehaničke tipke uz koje ćete sigurno pobijediti protivnike, a trenutačno je na popustu od čak 33%.

Zašto se ne bi za kraj godine razveselili novim vrhunskim iPhoneXiaomi ili Samsung mobitelom? Na izbor imate puno modela mobitela na popustu do kraja godine do čak 15%. 

Ako ste odlučili ući u Novu godinu u udobnosti svoga doma i prateći novogodišnji TV program svakako će vam zatrebati što bolji televizor, a Vacom ima u ponudi širok izbor televizora već od 1099 kn.

Najbolje iz svijeta tehnike pronađite u Vacomu i nećete pogriješiti!

Za više informacija posjetite mrežne stranice Vacom računala https://vacom.hr ili nas posjetite u našim dućanima u Koprivnici, Florijanski trg 1 (048/222-022) i Đurđevcu, Ul. Đure Basaričeka 10 (048/621-244).


Tagovi: KOMPJUTERI KOPRIVNICA LAPTOPI POPUSTI VACOM

NEDAVNO OBJAVLJENO