OZLJEDE BILE PRETEŠKE

UŽAS Preminuo muškarac iz vozila na koje je u subotu naletio vlak

Objavljeno, 26. rujna 2020. Crna kronika
# Foto: DVD Martijanec / Vozilo je potpuno uništeno
AUTOR
Redakcijski tekst

Jedna je osoba preminula u bolnici od posljedica teških ozljeda u prometnoj nesreći na prijalazu preko pruge kod Ludbrega u subotu oko 10.50 sati.

Kako je izvijestila policija, u nesreći su stradale dvije osobe iz automobila na koji je naletio vlak. Preminuo je putnik, 47, a vozač, 71, teško je ozlijeđen.

Nesreća se dogodila na prijelazu ceste preko željezničke pruge između Vrbanovca i Gornjeg Martijanca na ludbreškom području. O tome smo danas IZVJEŠTAVALI.

“Muškarac starosti 71 godinu upravljao je osobnim vozilom iz smjera Vrbanovca u smjeru Gornjeg Martijanca.

Dolaskom do prijelaza ceste preko željezničke pruge na kojem nema uređaja za zatvaranje prometa niti uređaja za davanje znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka, nastavio je vožnju.

Tom je prilikom došlo do udara prednjeg dijela lokomotive teretnog vlaka koji je prometovao na relaciji Varaždin – Koprivnica, u desnu bočnu stranu osobnog vozila.

U prometnoj je nesreći ozlijeđen vozač osobnog vozila i 47-godišnji putnik iz vozila te su obojica prevezena u Opću bolnicu Varaždin.

Po dolasku u bolnicu, 47-godišnjak je usljed težine zadobivenih ozljeda preminuo”, priopćila je varaždinska policija u subotu poslijepodne.


Tagovi: NESREćA PREMINUO PRUGA VLAK VOZILO

NEDAVNO OBJAVLJENO