VOZIO NEREGISTRIRAN KAWASAKI

Maloljetni motociklist poginuo u stravičnoj nesreći

Objavljeno, 11. listopada 2020. Crna kronika
# Foto: GLAS PODRAVINE / ILUSTRACIJA / Fototgrafija nema nikakve veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Malodobni motociklist smrtno je stradao u stravičnoj prometnoj nesreći u subotu oko 17.30 sati u Jakovlju kod Zaprešića.

Mladić /17/ vozio se neregistriranim kawasakijem KLE 500 bez položenog vozačkog. U jednom je času prešao na suprotnu stranu ceste i izravno se sudario s automobilom.

Motocikl i vozač nakon sudara odbačeni su u betonsku ogradu. Mladiću nije bilo pomoći, od težine ozljeda na mjestu je preminuo. Ozlijeđen je i 18-godišnjak iz automobila.

“Nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, već je prešao na sjevernu kolničku traku namijenjenu kretanju vozila iz suprotnog smjera.

Potom je naletio na prednji lijevi dio automobila Renault Megane zagrebačkih oznaka kojim je upravljao 45-godišnjak.

Zbog izbjegavanja naleta vozilom se pomaknuo u desno gdje je desnom bočnom stranom udario u metalnu zaštitnu ogradu i bočnu zapreku.

Nakon naleta, motocikl je udario u betonsku ogradu. U prometnoj nesreći smrtno je stradao maloljetnik, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Lakše je ozlijeđen 18-godišnji putnik iz vozila, a liječnička pomoć mu je pružena u KB Sveti Duh u Zagrebu”, priopćila je u nedjelju zagrebačka Policijska uprava.


Tagovi: MOTOCIKLIST POGINUO

NEDAVNO OBJAVLJENO