UPRAVO Vozač smrtno stradao u izlijetanju automobila s obilaznice

Objavljeno, 14. studenoga 2022. Crna kronika
# Foto: VATROGASCI / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s događajem iz teksta i samo je ilustrativnaa
AUTOR
Redakcijski tekst

Jedna je osoba smrtno stradala u teškoj prometnoj nesreći u ponedjeljak oko 16.20 sati na jugozapadnoj obilaznici Varaždina.

Policija je upravo priopćila kako se nesreća dogodila između Turčina i Poljane Biškupečke.

“Došlo je do izlijetanja osobnog automobila s prometnice te prevrtanja u cestovnom jarku. Na mjestu je stradao vozač”, kažu u policiji.

U tijeku je očevid, a na terenu su policija, vatrogasci i ekipa hitne medicinske pomoći. Promet se odvija jednom kolničkom trakom uz regulaciju policijskih službenika.

U utorak se detaljno oglasila policija:

“U ponedjeljak, 14.studenog oko 16.20 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao muškarac starosti 57 godina. On je upravljao osobnim vozilom jugozapadnom obilaznicom iz smjera Turčina u smjeru Poljane Biškupečke.

Vozilo u kretanju nije držao što bliže desnom rubu kolnika, te nije prilagodio brzinu vozila stanju i uvjetima na cesti. Vozilom je prešao na suprotnu prometnu traku i izletio u cestovni jarak gdje je udario u zaštitnu ogradu. Nakon udara u ogradu, došlo je do prevrtanja vozila u odvodni kanal.

Vozač je zadobio teške ozljede, uslijed kojih je preminuo na mjestu događaja. Smrt je konstatirala liječnica ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Tijelo nesretnog muškarca prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin gdje će se obaviti obdukcija.

 Za vrijeme trajanja očevida prometne nesreće, sve do 18.50 sati, promet se navedenom dionicom odvijao jednom prometnom trakom uz fizičku regulaciju policijskih službenika”.


Tagovi: IZLETIO OBILAZNICA POGINUO VARAZDIN

NEDAVNO OBJAVLJENO