CESTA ZATVORENA ZA PROMET

UPRAVO Teška prometna kod Podravke! BMW se zabio u drvo

Objavljeno, 10. listopada 2021. Crna kronika
# Foto: DANICA.HR / Automobil je potpuno uništen
AUTOR
Redakcijski tekst

Vozač bmw-a ozlijeđen je u teškoj prometnoj nesreći u nedjelju oko 9.20 ujutro kod Podravkine zgrade u Starčevićevoj ulici u Koprivnici.

“Danas oko 9,20 sati u Koprivnici, u Ulici Ante Starčevića kod upravne zgrade „Podravke“ došlo je do slijetanja osobnog automobila marke „BMW“ koprivničkih registracijskih oznaka van kolnika i udara u stablo.

Nakon toga došlo je do prevrtanja i odbacivanja vozila natrag na kolnik. U prometnoj nesreći je jedna osoba ozlijeđena.

Zbog obavljanja očevida, u 9,35 sati je zatvoren za promet dio Ulice Ante Starčevića od pekara „Dora“ do Trga kralja Tomislava, a promet se preusmjerava okolnim ulicama”, priopćila je upravo koprivnička policija.

Policija se nakon očevida oglasila detaljnije i nesreći:

“Danas oko 9.15 sati, u Koprivnici u Ulici Ante Starčevića, 22-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom BMW koprivničke registarske oznake krećući se u smjeru Ivanjske ulice. Uslijed neprilagođene brzine kretanja automobil je sletio van kolnika, bočnom stranom udario u stablo od kojeg se odbio i vratio na kolnik.

U prometnoj nesreći ozlijeđena je 20-godišnja putnica koja je prevezena u Opću bolnicu Koprivnica, a kvalifikacija ozljeda će se znati po zaprimanju liječničke dokumentacije.

Zbog očevida od 9.35 do 11.22 sati za sav promet bio je zatvoren dio Ulice Ante Starčevića od raskrižja s Trgom kralja Tomislava do raskrižja s Ivanjskom ulicom, a promet se odvijao obilaznim pravcima. Policijski službenici provode daljnje kriminalističko istraživanje”.


Tagovi: BMW PODRAVKA PROMETNA

NEDAVNO OBJAVLJENO