Upravo teška prometna kod Koprivnice, više osoba stradalo

Objavljeno, 08. travnja 2022. Crna kronika
#
AUTOR
Redakcijski tekst

Upravo teška prometna nesreća kod Koprivnice, više je osoba ozlijeđeno.

Dionica Podravske magistrale zatvorena je za sav promet.

Kako navodi policija, u petak oko 22,30 sati na Državnoj cesti broj 2 između mjesta Koprivnica i mjesta Štaglinec došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo više osobnih vozila.

“U nesreći je ozlijeđeno više osoba. U tijeku je pružanje pomoći ozlijeđenima te njihovo zbrinjavanje.

Zbog navedenog, zatvorena je dionica navedene državne ceste te se promet usmjerava na obilazni pravac preko mjesta Bakovčice.

Policijski službenici PU Koprivničko-križevačke obavit će očevidne radnje”, kažu večeras u policiji.

U subotu je Policijska uprava priopćila detalje nesreće:

“Jučer, 8. travnja, oko 22.20 sati na otvorenom djelu ceste Štaglinec – Koprivnica 42-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW daruvarske registarske oznake.

Uslijed nepropisnog kretanja vozač je vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom Bmw virovitičke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 25-godišnji vozač koji nije koristio sigurnosni pojas.

Tom prilikom je došlo do zanošenja, a potom i slijetanja automobila Bmw u odvodni kanal gdje se vozilo prevrnulo na krov. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 25-godišnji vozač i četvorica putnika (24, 21, 21 i 18) u osobnom automobilu Bmw.

Protiv obojice vozača će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.  

Uslijed događanja prometne nesreće krhotine, staklo i drugi otpali djelovi oštetili su osobni automobil Honda zagrebačke registarske oznake kojim je upravljala 27-godišnja vozačica i osobni automobil Mazda koprivničke oznake kojim je upravljala 43-godišnja vozačica, a koji su se kretali iza automobila VW.

Zbog vršenja očevidnih radnji za sav promet bio je zatvoren dio ceste Štaglinec – Koprivnica od 22.45 do 00.55 sati, a promet se odvijao obilaznim pravcima”.


Tagovi: KOPRIVNICA PROMETNA

NEDAVNO OBJAVLJENO