TROJE IZLIJEČENO

Upravo stigli novi podaci Županijskog stožera u Koprivnici

Objavljeno, 16. travnja 2020. Vijesti
# Foto: ŽUPANIJA / Dožupan Ratimir Ljubić, šef Županijskog stožera
AUTOR
Redakcijski tekst

U Koprivničko-križevačkoj županiji nema novih slučajeva zaraze koronavirusom pa je i dalje 28 oboljelih, priopćio je u četvrtak oko 14.45 sati Županijski stožer.

“Obavještavamo javnost kako su danas, protekom potrebnog roka od 28 dana te nakon ponovnog negativnog epidemiološkog nalaza, potvrđena tri nova slučaja izlječenja COVID-19 infekcije čime je ukupan broj izliječenih od koronavirusa na području županije porastao na šest osoba.

U tijeku je epidemiološka obrada potencijalnih kontakata štićenika Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica koji su tijekom jučerašnjeg dana, nakon pozitivnog testiranja na COVID-19 infekciju, hospitalizirani u  koprivničkoj bolnici.

Kontaktima oboljelih osoba su izuzeti obrisci radi testiranja, određena im je mjera samoizolacije te trenutno ne pokazuju simptome zdravstvenih smetnji. Stanje u Domu je stabilno i pod epidemiološkim nadzorom uz strogo poštivanje svih propisanih mjera, uputa i protokola.   

U bolnici trenutno je hospitalizirano četvero bolesnika pozitivnih na koronavirus koji su u izolaciji na Odjelu infektologije i primaju svu potrebnu medicinsku skrb. Sve zdravstvene ustanove funkcioniraju bez poteškoća i u skladu s protokolima te uz pojačane mjere zaštite”, navode u županijskom stožeru.


Tagovi: IZLIJEčENI STOžER

NEDAVNO OBJAVLJENO