POGLEDAJTE SPOT

Upravo lansirana ‘Blagdanska’ iz radionice koprivničkih jazz glazbenika

Objavljeno, 19. prosinca 2020. Zabavno
# Foto: Youtube screenshot / Blagdanska - Behave Community
AUTOR
Redakcijski tekst

Nova prigodna pjesma i videospot lansirani su uoči blagdana iz srca Podravine i nema nikakve sumnje da će razgaliti mnoga srca i duše.

Riječ je o pjesmi Blagdanska glazbene platforme Behave Community iz Koprivnice koja nam prigodnim glazbenim ugođajem svima želi čestit Božić i sretnu Novu 2021. godinu.

U novome singlu pjevači Jelena Košutić, Marko Košutić i Mihael Bogčev su gosti Behave Communityja kojeg, inače, čine koprivnički jazz entuzijasti Jurica Hrenić (klavijature), Goran Vdović (bunjevi) i Ferdinand Buhanec (bas), koji se u pjesmi pojavljuje i kao vokal.

Spot je kreiran u radionici koprivničke Nexus produkcije.

Poslušaje i pogledajte Blagdansku / Screenshot: Behave Community

Behave Community je projekt koprivničkih jazz entuzijasta započet 2017. godine. Jazz glazbenici kroz tu platformu žele prezentirati svoje viđenje improvizirane glazbe kroz izvođenje vlastitih pjesama i obrada pop/rock/jazz standarada.

Sastav je zamišljen kao jezgra oko koje će se okupljati i drugi pa na svakom nastupu gostuju glazbenici koji daju svoj pečat u stvaranju zajedničke glazbe.

Najčešći gosti su saksofonisti Gordan Perši i Vedran Momčilović, gitaristi Hrvoje Šenjug i Jan Samaržija te bubnjar Robert Jambrušić – Džebo.

Nakon nekoliko jazz koncerata odsviranih u Čakovcu, Varaždinu, Virovitici i Koprivnici, Behave Community odlučio je izdati singl Blagdanska kojim u ova teška vremena želi vratiti osmijeh na lica i toplinu u srca svima do kojih pjesma dopre.


Tagovi: BALGDANSKA BEHAVE COMMUNITY FERDINAND BUHANEC PJESMA

NEDAVNO OBJAVLJENO