HITNO JE PREBAČEN U BOLNICU

UPRAVO Dječak (13) na motociklu skrivio nesreću, teško je ozlijeđen

Objavljeno, 27. srpnja 2021. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajima iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Dječak (13) koji je vozio neregistriran motocikl teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koju je skrivio u utorak oko 14 sati u međimurskom mjestu Selnica.

Kako upravo javlja policija, on je na križanju Čakovečke i Ulice ograd oduzeo prednost vozaču (21) osobnog automobila s područja Općine Selnica.

“Vozač motocikla, dijete, u nereći je zadobilo tjelesne ozljede te je kolima hitne pomoći prevezeno u bolnicu u Čakovec”, otkrivaju iz policije.

Očevid je u tijeku i više detalja znat će se nakon što policija sastavi izvještaj.

Dan poslije o svemu se oglasila i policija, njihovo priopćenje objavljujemo u cijelosti:

“U utorak, 27. srpnja, oko 14 sati u Selnici na raskrižju Čakovečke ulice i Ulice Ograd, vozač neregistriranog motocikla, dijete s područja Međimurske županije, krećući se Ulicom Ograd te dolaskom do raskrižja sa Čakovečkom ulicom, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao u raskrižje, a da nije propustio sva vozila.

Zbog toga je u motocikl udario osobni automobil čakovečkih oznaka kojim je Čakovečkom ulicom upravljao 22-godišnjak s područja općine Selnica. U prometnoj nesreći dijete je zadobilo teške tjelesne ozljede, dok je na vozilima nastala materijalna šteta. Motocikl je oduzet od majke djeteta radi utvrđivanja činjenica u postupku.

O događaju će se podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku”.


Tagovi: DJEčAK MEđIMURJE MOTOCIKL PROMETNA

NEDAVNO OBJAVLJENO