RIJETKO BIZARNA NESREĆA

Unuk posjeo djeda u prikolicu zakvačenu za moped pa ga izgubio po putu!

Objavljeno, 27. lipnja 2019. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA (moped tori master)
AUTOR
Redakcijski tekst

Umirovljenik (82) teško je ozlijeđen u rijetko bizarnoj nesreći koju je skrivio 36-godišnji vozač mopeda iz okolice Grubišnog Polja.

On je, naime, djeda jučer oko 15 sati prevozio selom u improviziranoj prikolici koju je običnim vijkom pričvrstio za moped. U jednom je času unuk doslovce po putu izgubio djeda jer je vijak puknuo, pa se prikolica odvojila od mopeda.

Da stvar bude gora, nesretni je starac sjedio na dasci koja uopće nije bila pričvršćena za prikolicu. Kako je priopćila bjelovarska Policijska uprava, umirovljenik je izgubio ravnotežu i ispao iz prikolice te svom snagom udario glavom u kolnik.

-Zbog zadobivenih ozljeda 82-godišnjak je prevezen u Opću bolnicu Virovitica gdje su mu konstatirane teže ozljede glave te je potom prevezen u Klinički bolnički centar u Osijeku. Prilikom prometne nesreće vozač i putnik nisu koristili sigurnosnu kacigu – otkrili su u bjelovarskoj policiji.

Moped marke Tori Master bio je neregistriran i neosiguran. Vozač bi mogao zaraditi kaznenu prijavu jer je starac zadobio teške i po život opasne ozljede.


Tagovi: DJED MOPED UNUK

NEDAVNO OBJAVLJENO