NATJEČAJI ZA POSAO

Unatoč lockdownu, poslodavci u županiji traže više radnika

Objavljeno, 28. studenoga 2020. Vijesti
# Foto: POSAO.HR / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju voditelja ljekarne (m/ž) za rad u Križevcima. Rok prijave je 2.12. Uvjeti su visoka stručna sprema farmacije, odobrenje za samostalni rad, vještine vođenja i razvoja zaposlenika, organizacijske i koordinacijske vještine, usmjerenost na postizanje zadanih ciljeva. Prijavite se.

Zamax traži radnika u punioni plinskih boca (m/ž). Rad se odvija u Križevcima, a rok prijave je 1.12. Uvjeti su komunikativnost i spremnost na timski rad. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se ovdje.

Migra Konzalting zapošljava tesare (m/ž) za rad u Koprivnici. Prijave su otvorene do 25.12. Traži se minimalno završena osnovna škola. Poslodavac organizira i financira prijevoz i zajednički smještaj. Provjerite detalje ovdje.

Generali osiguranje d.d. zapošljava savjetnika u prodaji (m/ž) u Križevcima. Rok prijave je 5.12. Posao obuhvaća savjetovanje klijenata, posredovanje pri sklapanju osigurateljnih ugovora za različite proizvode/ usluge, izrađivanje ponuda i slično. Traži se minimalno srednja stručna sprema, a poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Više na linku.

Lela d.o.o. traži pomoćnog radnika niskogradnje (m/ž) u Križevcima. Rok prijave je 30.11. Poslodavac osigurava smještaj, prehranu te prijevoz do mjesta rada. Traži se minimalno završena osnovna škola. Više na linku.

Hidrokop zapošljava radnika na zidarskim, tesarskim i soboslikarskim radovima (m/ž) u Koprivnici. Rok prijave je 30.11. Traži se minimalno završena osnovna škola, radno iskustvo od godinu dana te mogućnost samostalnog obavljanja sitnih građevinskih popravaka. Više na linku.

Harbaleta d.o.o.  zapošljava administratora u uredu (m/ž). Mjesto rada je Koprivnica, a rok prijave 30.11. Poželjna je ekonomska struka za obavljanje svakodnevnih poslova u administraciji tvrtke. Poželjno je, ali nije obvezno, iskustvo na sličnim poslovima. Provjerite detalje na linku.

TP Varaždin d.o.o. traži prodavača (m/ž). Mjesto rada je Sigetec, a rok prijave 30.11. Postoji mogućnost rada umirovljenika/umirovljenica na pola radnog vremena. Potrebna je srednja stručna sprema. Potražite detalje na linku.

Dürr Dental SE zapošljava na poziciji Area Sales Representative (m/ž) Dental Medical Technology. Posao se obavlja od kuće, a rok prijave je 13.12. Posao obuhvaća razvoj prodaje dentalnih proizvoda, istražiti i ustanoviti poslovne prilike, razviti i održati pozitivne i bliske poslovne veze. Prijavite se putem linka.

Xometry Europe GmbH traži novo pojačanje na poziciji Partner Network Manager (m/ž). Posao se obavlja od kuće. Nudi se plaća do 8000 kuna. Traži se minimalno dvije godine radnog iskustva, orijentiranost na ciljeve. Prijavite se ovdje.


Tagovi: NATJECAJI POSAO POSAO.HR

NEDAVNO OBJAVLJENO