KAD SI ŽEDAN NISI SVOJ

Ukrao litru rakije i zbrisao prodavačici. Prijeti mu do 5 godina zatvora

Objavljeno, 21. prosinca 2020. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Uhićen je drski kradljivac (33) koji je zbrisao s litrom žestice iz dućana te se uspio othrvati i prodavačici.

Tereti ga se za kazneno djelo teške krađe na osobito drzak način. Prijeti mu do pet godina zatvora.

No, što se zapravo dogodilo? Nesretnik očito toliko obožava alkohol i ne može bez njega, a nema novca da ga kupi, da je žesticu proši tjedan krao čak dvaput.

Prvi put u ponedjeljak oko 13 sati u dućanu u međimurskoj Selnici, mjestu gdje kradljivac živi, odakle je također zbrisao s litrom rakije. U petak je pak oko 16 sati isto učinio u dućanu u Martinskoj ulici u Murskom Središću.

“Nepoznati muškarac s prodajne police trgovine mješovitom robom ukrao je bocu žestokog pića. U trenutku kada je skrivao ukradenu bocu ispod odjeće, primijetila ga je 34-godišnja prodavačica te ga pokušala zaustaviti.

No, počinitelj ju je obišao i istrčao iz trgovine. Prodavačica ga je uspjela sustići na izlazu i protom ga uhvatiti za odjeću, ali se on istrgnuo i trčeći udaljio u smjeru centra grada s ukradenom bocom.

Brzom reakcijom policije pronađen je u Ulici Josipa Broza Tita i prema opisu odgovarao je počinitelju teške krađe. Muškarac je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje”, otkrili su u ponedjeljak iz međimurske policije.


Tagovi: MEđIMURJE RAKIJA UKRAO RAKIJU

NEDAVNO OBJAVLJENO