OSOBNO JE IZVUKLA GLAVNU NAGRADU

Uhićena direktorica zbog sumnje da je namjestila nagradnu igru

Objavljeno, 11. ožujka 2020. Vijesti
# Foto: Facebook / Nikolina Kovačević, bivša direktorica Radija
AUTOR
Redakcijski tekst

Uhićena je direktorica radiopostaje zbog sumnje da je u nagradnoj igri radija namjestila automobil majci svog prijatelja.

Riječ je o Nikolini Kovačević, donedavnoj direktorici Radija Biograd na Moru, koja je nakon skandala naprasno dala ostavku. Ona je osobno izvukla glavnu nagradu u povodu obljetnice Radija, toyotu aygo.

Nakon što je policija pokrenula izvide, direktorica je otišla na godišnji odmor, a nakon toga i bolovanje. U listopadu je dala ostavku na direktorsko mjesto zbog stresa.

AUTO OD 70.000 KUNA

Naš portal o tome je izvijestio u prosincu lani, a tekst možete pročitati OVDJE.

“Sumnja se da je 34-godišnjakinja od ožujka do srpnja lani, s ciljem pribavljanja nepripadne imovinske koristi od 70.000 kuna 55-godišnjakinji, organizirala nagradnu igru bez odobrenja nadležnog tijela te ju proglasila dobitnicom”, priopćila je u srijedu zadarska policija.

Direktoricu se sumnjiči i da je od srpnja 2018. do listopada lani, protivno ugovoru o radu te bez suglasnosti Skupštine radija, nalagala isplate uvećane plaće na koju nije imala pravo te je time Radio oštetila za 58.000 kuna. 

  NOVAC NA BANKOMATU

No, to nije sve. Sumnjiči se da je od lipnja 2018. do rujna lani s bankomata podizala gotovinu te je službenom karticom Radija plaćala osobne troškove i tako pribavila nepripadnu imovinsku korist u iznosu od 85.000 kuna.

Na koncu, sumnja se i da je na poticaj 32-godišnjaka, direktora tvrtke iz Zadra, priznala uvećane račune za isporučenu informatičku opremu iako je znala da je vrijednost mnogo manja.

Time je Radio oštetila za dodatnih 35.000 kuna. Istu informatičku opremu besplatno je dala na korištenje 32-godišnjaku te je time oštetila svoje društvo za iznos od 11.000 kuna, zaključuju u zadarskoj policiji.


Tagovi: AUTO BIOGRAD DIREKTORICA NAGRADNA IGRA RADIO UHIćENA

NEDAVNO OBJAVLJENO