Uhićena četiri pijana ‘bećara’, jedan iz kalašnjikova pucao po kući i dvorištu

Objavljeno, 19. travnja 2022. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / FACEBOOK
AUTOR
Redakcijski tekst

Četiri potpuno pijana muškarca uhićena su nakon što je jedan od njih iz automatske puške ispalio nekoliko rafala u dvorištu i unutar obiteljske kuće.

Pravo je čudo da nitko nije stradao jer je pijani 33- godišnjak s kalašnjikovom u ruci kasnije napuhao 2,33 promila alkohola. Policija je po čahurama zaključila kako je ispalio ukupno 59 hitaca.

Policija je utvrdila kako je muškarac (33) u nedjelu oko 20.30 sati u mjestu Palanjek kod Siska u dvorištu i unutrašnjosti kuće ispalio 59 komada streljiva iz automatske puške koju je nedozvoljeno posjedovao.

“Tijekom postupanja policijskih službenika, 43-godišnjak i 28-godišnjak koji su bili pod utjecajem alkohola od 1,48 promila, vrijeđali su i omalovažavali policajce, dok je 38-godišnjak s 1,9 promila vrijeđao i prijetio policijskom službeniku.

Počinitelji stari 33 i 38 godina uz kaznenu prijavu su predani pritvorskom nadzorniku, dok su akteri od 43 i 28 godina zbog prekršaja protiv javnog reda i mira dovedeni na sud koji im je odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od pet dana”, izvijestila je u utorak sisačka policija.


Tagovi: KALAšNJIKOV PIJANI PUCAO RAFALI SISAK UHIćENI

NEDAVNO OBJAVLJENO