Uhićen policajac koji je uz luk i kupus uzgajao marihuanu!

Objavljeno, 05. srpnja 2023. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / Vrt s povrćem i marihuanom na virovitičkom području
AUTOR
Robert Mihaljević

Uhićen je policajac koji je sudjelovao u uzgoju i prodaji marihuane na virovitičkom području!

On je pao s još dvojicom ‘kompanjona’ kojima je oduzeto ukupno oko 1,3 kilograma marihuane. Marihuanu su uzgajali na vrtu, zajedno s kupusom i gredicom luka.

“Policijski službenici dovršili su tri odvojena kriminalistička istraživanja nad tri muškarca starosti 43, 42 i 42 godine, zbog postojanja sumnje na počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

U utorak, nakon prikupljenih operativnih saznanja, Policijska uprava virovitičko-podravska provela je pretrage domova zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. 

Na temelju naloga Županijskog suda u Bjelovaru, provedene su pretrage obiteljskih domova i drugih prostora kojima se koriste trojica muškaraca na području Virovitice.

U provedenim pretragama pronađeno je i oduzeto 15 stabljika marihuane, vrhovi, listovi i ostali dijelovi stabljika marihuane – ukupno oko 1333,4 grama, sjemenke marihuane, bočica ispunjena tamnozelenom tekućinom nalik na ulje konoplje te razna tehnička oprema.

Muškarci su uhićeni i nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predani pritvorskom nadzorniku.

S obzirom na to da je jedan od osumnjičenih policijski službenik, na temelju rješenja načelnika Policijske uprave odmah je udaljen iz službe te će protiv njega biti podnijet zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka”, rekli su u srijedu u virovitičkoj policiji.


Tagovi: MARIHUANA UHIćEN POLICAJAC VIROVITICA

NEDAVNO OBJAVLJENO