MATE PROGLAŠEN KRIVIM

Udanoj susjedi upao u kuću i skinuo se: ‘Ajmo se seksat, niko neće znat’

Objavljeno, 15. srpnja 2021. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Mate (27) proglašen je krivim i osuđen jer je počinio bludnu radnju prema udanoj susjedi Tamari koju je nasilno nagovarao na seks te se pred njom skinuo.

Prema presudi, on je ove godine u siječnju u okolici Bjelovara oko 16.30 sati “u cilju zadovoljenja spolnog nagona, ušavši u kuću, skinuo hlače i gaće te Tamari predložio da imaju spolni odnos i rekao da nitko neće saznati”.

Kad je ona odbila i zaprijetila da će zvati supruga te mu rekla da izađe iz kuće, Mate ju je primio za grudi i povukao za košulju koja se od siline povlačenja otkopčala, a udaljio se tek kad ga je Tamarać odgurnula i zaprijetila mu policijom”, stoji u nepravomoćnoj presudi.

Mate je osuđen jer je “nad drugom osobom bez njenog pristanka počinio bludnu radnju, čime je počinio kazneno djelo protiv spolne slobode – bludnu radnju”. Osuđen je na 10 mjeseci uvjetnog zatvora. Mate je, inače, rođen u Koprivnici, a ima prebivalište na području Bjelovara.

Sud je naložio policiji da Tamari vrati “košulju dugih rukava smeđe-zelene boje, marke Opus veličine 40 s kopčanjem na tzv. drukere” koja je bila oduzeta kao dokazni materijal. Mati se pak ima vratiti “zimska jakna crne boje s kapuljačom, krznenim ovratnikom marke Tom Tailor, veličine S”.


Tagovi: BJELOVAR BLUDNA RADNJA POLICIJA PRESUDA SEKS SUSJED SUSJEDA

NEDAVNO OBJAVLJENO