SMETALA JOJ GLAZBA

Učiteljica s II. kata izlijevala vodu po tendi kafića i gostima. Osuđena je

Objavljeno, 24. ožujka 2022. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA / Ova fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

Učiteljica Sanja (61) proglašena je krivom i osuđena jer je sa svojeg balkona na drugom katu izlila vodu po terasi kafića i zalila gosta koji je sjedio.

Prema presudi, sve se dogodilo lani u svibnju oko 15.15 sati u središtu Zagreba kod Cvjetnog trga. Bila je prijavljena i konobarica Lorena (23) jer je navodno vikala na učiteljicu riječima: “Jesi li bolesna, luđakinjo jedna, kad ti ja dođem gore”! No, svjedoci to nisu potvrdili, pa je oslobođena.

Konobarica je svjedočila kako je prvo začula tup udarac po tendi, u prvi mah nije znala od čega potiče zvuk, a kada se voda počela slijevati po tendi shvatila je da je bačena voda.

“Nakon što sam izašla izvan tende, vidjela sam tu ženu na njezinom balkonu koja je držala kantu u rukama i bila je na balkonu svojega stana, razgovarajući na telefon”, svjedočila je konobarica.

No, učiteljica je sve opovrgnula. Rekla je da je normalnim glasom zamolila konobaricu da stiša glazbu, a ona je na nju vikala da je bolesna i luđakinja te zaprijetila da će doći gore.

“Bila sam šokirana takvim nastupom, a u ruci sam držala bočicu vode zapremnine dva i pol deci i točno je da sam nekoliko kapi vode izlila na terasu, ali time nisam sigurno nikoga mogla zaliti”, tvrdi Sanja.

Kaže kako je tog dana još jedanput zatražena intervencija zbog buke i preglasne glazbe iz tog lokala koja onemogućava normalan život stanara pa su zatražene i intervencije inspekcije.

Prekršajna sutkinja učiteljicu je proglasila krivom za remećenje javnog reda i mira kaznivši je s 200 kuna. Mora platiti i 100 kuna troškova sudskog postupka. Konobarica je pak oslobođena.


Tagovi: KAFIć TENDA UčITELJICA

NEDAVNO OBJAVLJENO